Handelsbetingelser

Herunder fremgår de vilkår og betingelser, som du er underlagt ved brugen af Spirelis hjemmeside.

Spireli er placeret på adressen:

Spireli
Tranekærvej 141
9490 Pandrup
 

Disse generelle vilkår og betingelser gælder mellem Spireli, CVR-nr. 36104813 (i det følgende “vi”, “os” eller “Spireli”) og kunder (i det følgende “du”, “dig” eller “kunde”) ved salg og levering af de produkter og tjenester, som Spireli tilbyder. Særlige betingelser for visse produkter og tjenester kan gælde, og i dette tilfælde gælder ud over disse generelle betingelser.

For at bestille via Spireli, skal du være kunde hos Spireli. Kunden kan være en juridisk enhed og anmode om levering i et område, som vi leverer, eller en voksen med ret til at indgå en aftale og anmode om levering i et område, som vi leverer til. Hvis du er under 18 år, kræves dit samtykke fra dine forældre eller værger for at du kan blive kunde hos Spireli.

Kundekontoen oprettet hos Spireli er personlig, og de oplysninger, du giver, når du registrerer dig som kunde, skal være korrekte. Du er ansvarlig for at opdatere dine oplysninger, hvis du ønsker en ændring, for eksempel leveringsadresse. Du er ansvarlig for at holde din adgangskode til kundekontoen sikker og for ikke at dele den med tredjepart eller andre uautoriserede personer. Du er ansvarlig for al uautoriseret brug, såsom ordrer, foretaget fra din kundekonto ved hjælp af din adgangskode. Tab af adgangskode eller mistænkt uautoriseret brug af din kundekonto skal straks rapporteres til Spireli.

Registrering som kunde via Facebook og Google er kun mulig, hvis du bruger dit rigtige for- og efternavn på henholdsvis Facebook og Google. Du skal også fuldføre registreringen med de kontaktoplysninger, som Spireli anmoder om, og som er nødvendigt for at vi kan udføre leveringen.

Spireli forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser. I tilfælde af ændringer vil du blive informeret på forhånd via den e-mail, der er knyttet til din kundekonto. Ændringerne betragtes som accepterede, hvis du ikke gør indsigelse mod disse inden for to måneder efter modtagelse af informationen.

Spireli forbeholder sig retten til at opsige en kundekonto, hvis kunden ikke accepterer de foreslåede ændringer. De seneste opdaterede generelle vilkår og betingelser er altid tilgængelige at læse på Spireli-webstedet.

Bestilling og frist

Bestilling af varer, valg af leveringsdage samt ændringer i bestillinger foretages via vores hjemmeside, ved at logge ind på din profil eller ved at kontakte os på telefon eller mail. Din bestilling er bindende for dig, når du har bekræftet købet og når deadline for sidste bestilling eller ændringer i eksisterende bestillinger er overskredet. Betaling trækkes med det samme, da vi kun høster de varer, som der er bestillinger på. På den måde kan vi garantere for friskheden og undgå spild.

Deadline for sidste bestilling eller ændringer i eksisterende bestillinger afhænger af din leveringsdag.
Leveringsdagen afhænger af, hvor i landet du bor og hvordan ruterne på de enkelte dage planlægges.

Deadline for bestilling/ændringer/annullering:
Frist for levering Torsdag kl. 24.00 ugen før.

Deadline for adresseændringer:
Frist for levering  Torsdag kl. 24.00 ugen før.

Deadline for abonnement:
Du kan til enhver tid annullere dit abonnement via din kundekonto.
Frist for levering torsdag kl. 24.00 ugen før.

Du kan annullere dit abonnement, ændre dit abonnement eller sætte det på pause inden din fornyelsesdato, som du finder på din kundekonto. Når du har annulleret dit abonnement, skal du være opmærksom på at der kan gå op til 24 timer før det træder i kraft, hvilke kan have betydning for hvornår dit abonnements ændring træder i kraft. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved ændringer af dit abonnement, sender vi dig en e-mail med en bekræftelse. Bemærk, at du ikke kan annullere dit abonnement ved at returnere kassen eller ved at undlade at betale.

Kassernes indhold
Du kan altid se, hvilket indhold vi planlægger at lægge i kasserne. Vi forbeholder os dog retten til at foretage ændringer på grund af sæsonen.

Leverancer
Vi leverer torsdage  frem til kl 20.00. – Leveringsdagen afhænger af dit postnummer, men vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Levering sker til den adresse, du angav i ordren. I tilfælde af ufuldstændige adresseoplysninger, eller i tilfælde af adresseændring, hvilket betyder, at chaufføren ikke kan efterlade leveringen, opkræver vi den fulde pris.
Hvis du oplever problemer med din levering, skal du kontakte os direkte på telefon 27 20 27 21 eller e-mail hey@spireli.dk

Låst port- og døråbning
Bor du i lejlighed med låst opgang, eller skal vores chauffører igennem en aflåst port, er du ansvarlig for at sikre, at de kan komme ind. Hvis vores chauffør af en af følgende årsager ikke kan komme ind og dermed ikke leverer leveringen, opkræver vi fuld pris. Hvis du bor i en lejlighed med en låst døråbning, der åbnes med en kode, skal du i kommentarfeltet ved afgivelse af ordre, notere din dørkode. Det er vigtigt, at du holder os opdateret med den korrekte portkode. I tilfælde af ufuldstændige oplysninger om portkode, hvilket betyder, at chaufføren ikke kan efterlade leveringen, opkræver vi fuld pris. Log ind og sikre at din portkode på din kundekonto, står korrekt. Hvis du bor i en lejlighed med en låst døråbning, der åbnes med en intercom, der er tilsluttet en mobiltelefon og dermed kan åbnes eksternt, skal du være tilgængelig på mobiltelefonen i løbet af leveringstiden. Hvis chaufføren ikke er i stand til at leverer din leveringen som følge af, at du ikke åbner porten, opkræver vi den fulde pris. Hvis du bor i en lejlighed med en låst døråbning, der mangler både en kode og en dørtelefon, der kan åbnes eksternt, skal du være hjemme ved levering. Du skal være tilgængelig og klar til at åbne døren i løbet af leveringstiden. Hvis chaufføren ikke er i stand til at leverer din leveringen som følge af, at du ikke åbner porten, opkræver vi den fulde pris.
Når du bestiller, kan du under kommentarer angive, hvor boksen kan placeres eller efterlades, hvis du ikke er hjemme. I en sådan situation er vi ikke ansvarlige for, hvad der sker med kassen og dens indhold efter levering. Leveringen anses for at have fundet sted, når kassen er blevet efterladt på det angivne sted.

Kvalitetsgaranti
Hvis et produkt ikke opfylder vores høje kvalitetsstandarder, har du ret til at klage over det. Kontakt os derefter på e-mail hey@spireli.dk senest 3 dage efter levering, men helst så hurtigt som muligt i forbindelse med levering.

Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads, som et led i vores regelmæssige vareudbringning. Varer på www.spireli.dk, der ikke er til husholdningens løbende forbrug, er omfattet af de generelle regler for fortrydelsesret.

Reklamation
Oplever du at dine vare ved modtagelsen ikke lever op til forventningerne, bedes du straks efter levering give os besked på mail hey@spireli.dk, indeholdende dit ordrenummer, billeder af produktet samt LOT/PO nummer som du finder på siden af kassen. Herefter vender vi tilbage og sammen finder vi en god løsning.

Hvis varen, du har modtaget ikke lever op til det, vi har lovet, laver vi en voucher, sender en ny kasse eller refunderer kassens værdi.

Fortrydelsesret i forbindelse med køb af andet end mad og dagligvarer.
Når du køber andre produkter end mad og dagligvarer, har du som forbruger ret til at trække sig tilbage i overensstemmelse med Kontraktslovens § 1, forbrugeraftaleloven §§ 18-25 (ret til tilbagetrækning). Dette betyder, at du er velkommen til at pakke varen ud, så længe du kan sende den tilbage i samme stand og mængde, som du modtog den. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen til adressen nederst i disse generelle vilkår og betingelser. Varen skal sendes senest 14 dage efter, at du har modtaget den. Fortrydelsesretten gælder, forudsat at produktet er i en i det væsentlige uændret stand, og at der ikke er brudt nogen tætning.
Hvis du ønsker at udøve angreretten, skal du sende en klar og utvetydig meddelelse om din beslutning om at trække sig ud af aftalen til Spireli ved brev til: Spireli, Tranekærvej 141, 9490 Pandrup, Danmark eller via e-mail til hey@spireli.dk. For at du skal have tid til at udøve din ret til tilbagetrækning i tide, er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse om, at du har til hensigt at udøve fortrydelsesretten, før tilbagetrækningsperioden er udløbet. For at udøve din fortrydelsesret kan du bruge standard fortrydelsesformularen til din fordel. Denne formular er tilgængelig på: https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf

Hvis du trækker dig ud af aftalen ved at udøve din ret til tilbagetrækning i tide, refunderer vi det, du måtte have betalt i forbindelse med det relevante køb, inklusive leveringsomkostninger (så medregnes ekstra leveringsomkostninger ikke som et resultat af, at du vælger en anden leveringsmetode end den billigste standardlevering, vi tilbyder). Refusionen foretages uden unødig forsinkelse og under ingen omstændigheder senest 14 dage fra den dag, vi blev underrettet om din beslutning om at trække sig ud af aftalen. Vi bruger de samme betalingsmidler til refusionen, som du har brugt til køb af den pågældende vare, medmindre du udtrykkeligt er aftalt med os om noget andet. Under alle omstændigheder koster vores refusion ikke noget. Vi kan vente med refusionen, indtil vi har modtaget varen tilbage fra dig, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varen, alt efter hvad der sker først. I tilfælde af tilbagetrækning fra aftalen ved at udøve fortrydelsesretten, skal du returnere eller udlevere varerne til os uden unødig forsinkelse og mindst senest 14 dage efter den dag, du meddelte os om din beslutning om at trække sig ud af aftalen. Returnering eller returnering af varerne skal ske til den adresse, der er angivet i bunden af disse generelle vilkår og betingelser. Du skal betale de direkte omkostninger ved returnering eller udlevering af varen. Du er kun ansvarlig for reduceret værdi af produktet som et resultat af anden håndtering end den, der er nødvendig for at bestemme produktets art, egenskaber og funktion.

Leveringshindringer
Hvis vi ikke er i stand til at levere inden for det aftalte tidspunkt i løbet af leveringsdatoen, skal du som forbruger underrettes om forsinkelsen og årsagen til den manglende levering. Du har også ret til at blive informeret om en ny leveringstid og derefter vælge at modtage din levering på et nyt bestemt tidspunkt. Du har også ret til at annullere købet uden ekstra omkostninger, hvis leveringstiden har været af væsentlig betydning.

Priser
Alle priser er i danske kroner inkl. Moms og gebyrer. De aktuelle priser er tilgængelig på www.spireli.dk

Fragt
Med hensyn til forsendelsesomkostninger henviser vi til vores hjemmeside og/eller ordrebekræftelsen sendt til dig på mail.

Force majeure
Hvis vi på grund af omstændigheder, der er uden for vores kontrol, er forhindret i at udføre vores forpligtelser over for dig inden for den tildelte tid, eller være forhindrede i at udføre vores forpligtelser overhovedet, udgør dette grunde til fritagelse, som indebærer fritagelse for skader og andre sanktioner.

Cookies

Vi anvender brugen af cookies. Ved brug af Spirelis hjemmeside accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med Spirelis privatpolitik.

De fleste af de moderne interaktive hjemmesider bruger cookies til at gøre det muligt for os at hente brugeroplysninger til hvert besøg. Cookies bruges i nogle områder af vores side for at aktivere dette områdes funktionalitet og brugervenlighed for de mennesker, der besøger. Nogle af vores tilknyttede / reklamepartnere bruger muligvis også cookies.

Error: The domain Spireli is not authorized to show the cookie declaration for domain group ID 4a14525e-8e9f-46a0-b93b-40b9db5257f5. Please add it to the domain group in the Cookiebot Manager to authorize the domain.

Licens

Medmindre andet er angivet, ejer Spireli og / eller dets licensgivere de immaterielle rettigheder til alt materiale på Spireli. Alle immaterielle rettigheder er forbeholdt. Du kan se og / eller udskrive sider fra https://spireli.dk til dit eget personlige brug under forbehold af begrænsninger angivet i disse vilkår og betingelser.

Du må ikke:

Genudgiv materiale fra https://spireli.dk
Sælg, lej eller dellicensmateriale fra https://spireli.dk
Gengiv, dupliker eller kopier materiale fra https://spireli.dk

Omfordel indhold fra Spireli (medmindre indholdet specifikt er lavet til omfordeling).

Hyperlinking til vores indhold

Følgende organisationer kan linke til vores websted uden forudgående skriftlig godkendelse:

 • Regerings kontorer;
 • Søgemaskiner;
 • Nyhedsorganisationer;
 • Onlinekatalogdistributører, når de lister os i biblioteket, kan muligvis linke til vores websted på samme måde som de hyperlink til webstederne for andre børsnoterede virksomheder; og
 • Systemwide akkrediterede virksomheder undtagen at anmode om almennyttige organisationer, velgørenhedscentre og velgørenhedsindsamlingsgrupper, der muligvis ikke hyperlink til vores websted.

Disse organisationer kan linke til vores startside, til publikationer eller til andre oplysninger om webstedet, så længe linket: (a) ikke på nogen måde er vildledende; (b) indebærer ikke falsk sponsorering, påtegning eller godkendelse af den forbindende part og dens produkter eller tjenester; og (c) passer inden for rammerne af den linkende parts websted.

Vi overvejer og godkender efter vores skøn andre linkanmodninger fra følgende typer organisationer:

 1. almindeligt kendte forbruger- og / eller forretningsinformationskilder såsom Chambers of Commerce, American Automobile Association, AARP og Consumers Union;
 2. dot.com-communitywebsteder;
 3. foreninger eller andre grupper, der repræsenterer velgørenhedsorganisationer, herunder velgørenhedsgivende websteder,
 4. online biblioteksdistributører;
 5. internetportaler;
 6. regnskabs-, advokat- og konsulentfirmaer, hvis primære kunder er virksomheder; og uddannelsesinstitutioner og fagforeninger.

Vi godkender linkanmodninger fra disse organisationer, hvis vi bestemmer, at: (a) linket ikke reflekterer ugunstigt på os eller vores akkrediterede virksomheder (for eksempel fagforeninger eller andre organisationer, der repræsenterer iboende mistænkelige forretningsformer, såsom work-at- hjemmemuligheder, må ikke have forbindelse); (b) organisationen ikke har en utilfredsstillende registrering med os; (c) fordelen for os ved synligheden forbundet med hyperlinket opvejer fraværet af; og (d) hvor linket er i sammenhæng med generel ressourceinformation eller på anden måde er konsistent med redaktionelt indhold i et nyhedsbrev eller lignende produkt, der fremmer organisationens mission.

Disse organisationer kan linke til vores startside, til publikationer eller til andre oplysninger om webstedet, så længe linket: (a) ikke på nogen måde er vildledende; (b) indebærer ikke falsk sponsorering, påtegning eller godkendelse af den forbindende part og dens produkter eller tjenester; og (c) passer inden for rammerne af den linkende parts websted.

Hvis du er blandt de organisationer, der er anført i stk. 2 ovenfor og er interesseret i at linke til vores websted, skal du underrette os ved at sende en e-mail til hey@spireli.dk. Angiv venligst dit navn, dit organisationsnavn, kontaktoplysninger (f.eks. Et telefonnummer og / eller e-mail-adresse) samt webstedets webadresse, en liste over alle webadresser, som du har til hensigt at linke til vores websted, og en liste over URL (er) på vores websted, som du gerne vil linke til. Tillad 2-3 uger for et svar.

Godkendte organisationer kan hyperlink til vores websted som følger:

Ved brug af vores firmanavn; eller
Ved brug af den ensartede ressource locator (webadresse), der er knyttet til; eller
Ved brug af enhver anden beskrivelse af vores websted eller materiale, der er knyttet til, giver det mening inden for konteksten og formatet på indholdet på den linkende parts websted.

Ingen brug af Spirelis logo eller andre illustrationer vil være tilladt til sammenkobling af en varemærkelicensaftale.

Forbehold af rettigheder

Vi forbeholder os retten til når som helst og efter eget skøn at anmode om, at du fjerner alle links eller et bestemt link til vores websted. Du accepterer straks at fjerne alle links til vores websted efter en sådan anmodning. Vi forbeholder os også retten til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser og dens linkpolitik. Ved at fortsætte med at linke til vores websted accepterer du at være bundet til og overholde disse linkvilkår og betingelser.

Fjernelse af links fra vores hjemmeside

Hvis du finder et link på vores websted eller et linket websted, der af en eller anden grund kan kritiseres, kan du kontakte os om dette. Vi vil overveje anmodninger om at fjerne links, men har ingen forpligtelse til at gøre det eller til at svare direkte på dig.

Selvom vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne på dette websted er korrekte, garanterer vi ikke dets fuldstændighed eller nøjagtighed; Vi forpligter os heller ikke til at sikre, at webstedet forbliver tilgængeligt, eller at materialet på webstedet holdes ajour.

Indholdsansvar

Vi har intet ansvar eller ansvar for noget indhold, der vises på dit websted. Du accepterer at skadesløsholde og forsvare os mod alle krav, der opstår på eller baseret på dit websted. Intet link (er) kan vises på nogen side på dit websted eller inden for nogen sammenhæng, der indeholder indhold eller materiale, der kan fortolkes som injurierende, uanstændigt eller kriminelt, eller som krænker, på anden måde krænker eller går ind for krænkelse eller anden krænkelse af, nogen tredjeparts rettigheder.

Ansvarsfraskrivelse

I det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lov, udelukker vi alle repræsentationer, garantier og betingelser, der vedrører vores websted og brugen af dette websted (herunder, uden begrænsning, enhver garanti, der er implicit i loven med hensyn til tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formålet og / eller brug af rimelig pleje og dygtighed). Intet i denne ansvarsfraskrivelse vil:

 • begrænse eller ekskludere vores eller dit ansvar for død eller personskade som følge af uagtsomhed;
 • begrænse eller ekskludere vores eller dit ansvar for svig eller uredelig forkert repræsentation;
 • begrænse nogen af vores eller dine forpligtelser på nogen måde, der ikke er tilladt i henhold til gældende lov; eller
 • ekskludere noget af vores eller dine forpligtelser, der måske ikke er ekskluderet i henhold til gældende lov.

Ansvarsbegrænsninger og eksklusioner, der er anført i dette afsnit og andre steder i denne ansvarsfraskrivelse: (a) er underlagt det foregående afsnit; og (b) styre alle forpligtelser, der opstår i henhold til ansvarsfraskrivelsen eller i relation til genstanden for denne ansvarsfraskrivelse, herunder forpligtelser, der opstår i kontrakt, i erstatning (herunder forsømmelse) og for overtrædelse af lovpligtig told.

I det omfang webstedet og informationerne og tjenesterne på webstedet leveres gratis, er vi ikke ansvarlige for tab eller skade af nogen art.

Kredit- og kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål vedrørende nogle af vores vilkår, bedes du kontakte os.